Јавор пред Звезду: Можда нас не схвате најозбиљније

Бета

субота, 09. 11. 2019. у 13:25

Јавор пред Звезду: Можда нас не схвате најозбиљније

Игор Бонџулић фото: М. Вукадиновић

Очекујем да поновимо игру из претходних утакмица и да уз мало среће, која је увек битан фактор, покушамо да изненадимо фаворита – каже тренер Бонџулић
Тренер фудбалера Јавора Игор Бонџулић рекао је да постоји могућност да Црвена звезда не схвати најозбиљније његов тим у предстојећем мечу Супер лиге Србије.

- Свесни смо какав противник нам долази у недељу. Учесници су Лиге шампиона. Сви знамо величину Звезде и колико је тешко било играти против њих и када су имали слабије резултате и нису били шампиони - рекао је Бонџулић.

- Наравно, сада сви видимо да је то једна озбиљна екипа, клуб функционише најбоље у последњих двадесетак година и имамо тежак задатак да се супротставимо екипи која има велики избор квалитетних фудбалера и квалитетног тренера - додао је тренер Јавора.

Фудбалери Јавора дочекују у недељу Звезду у утакмици 16. кола Супер лиге Србије. Звезда је лидер шампионата са 39 бодова, док је клуб из Ивањице тренутно девети на табели са 19.

- Надамо се да ће пресудно бити то како ћемо ми ући у утакмицу. Знамо да су истрошени великим бројем утакмица у Европи и домаћим такмичењима. Постоји могућност да нас не схвате најозбиљније и да не уђу довољно агресивно у утакмицу. Очекујем да поновимо игру из претходних утакмица и да уз мало среће, која је увек битан фактор, покушамо да изненадимо фаворита - казао је Бонџулић.

Утакмица се игра у недељу од 14.30.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Danilo

09.11.2019. 14:09

Znate vi da nemate nikakvih sansi da izbjegnete poraz s obzirom da morate igrati sklanjalicu. Naredjenje je naredjenje.