Клоп једном реченицом разбио илузије навијача Ливерпула

Novosti online

09. 11. 2019. у 12:34

Клоп једном реченицом разбио илузије навијача Ливерпула

Јирген Клоп фото: AP Photo/Jon Super

Менаџер европског првака једном реченицом је у, њуховом зачетку, прекинуо спекулације о “мега трансферу” клуба са “Енфилда”
Кратко су трајали слатки снови навијача Ливерпула и маштања о Килијану Мбапеу у црвеном дресу. Менаџер европског првака Јирген Клоп једном реченицом је у, њуховом зачетку, прекинуо спекулације о “мега трансферу” клуба са “Енфилда”.
 
- Апсолутно нема шансе – рекао је Клоп у дану када се у француским медијима појавила информација да ПСЖ не може да приушти продужетак уговора сјајног нападача.

Месецима уназад еврпски фудбалски свет бруји о преласку Мбапеа у Реал, и како тренутно ствари стоје, “краљевски клуб” је једини који себи може да приушти луксуз да заврши, потенцијално, нови највећи трансфер у историји.

- Немам шта ново да кажем око тога. Куповина играча као што је Мбапе је изузетно тешка, мислим да на свету не постоји клуб који га може откупити од ПСЖ. Са спортске стране, радо бисмо га видели на “Енфилду”, али све се своди на новац – поентирао је харизматични немачки стручњак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације