Нападач на Озила и Колашинца осуђен на десет година затвора

Бета

08. 11. 2019. у 19:55

Нападач на Озила и Колашинца осуђен на десет година затвора
Наоружани нападач који је покушао да опљачка фудбалере Арсенала Месута Озила и Сеада Колашинца осуђен је данас на десет година затвора

Наоружани нападач који је покушао да опљачка фудбалере Арсенала Месута Озила и Сеада Колашинца осуђен је данас на десет година затвора.

Ешли Смит осуђен након што је признао да је покушао да украде ручне сатове вредне 200.000 фунти, пренели су британски медији.

Судија је 30-годишњег Симита описао као "каријерног криминалца" од раније познатог полицији који је већ био у затвору због пљачки.

Његов саучесник Џордан Нортовер је, такође, признао пред судом кривицу за учешће у истом кривичном делу. Њему ће касније бити изречена казна.

Инцидент се догодио 25. јула у Лондону. На снимцима сигурносних камера види се како су двојица мушкараца зауставила мотоцикле испред аутомобила у којем су били Колашинац и Озил, у намери да их опљачкају.

Колашинац је изашао из аутомобила и голорук појурио нападаче који су држали ножеве.

Озил је побегао џипом, у којем су тада, по британским медијима, биле и супруге фудбалера. Озил је је потом из оближњег ресторана позвао полицију.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

bager

08.11.2019. 20:12

Deset godina ,,,srpsko sudstvo ni za ubistvo ne dosudjuje toliko ,,presude su obrnuto proporcionalne debljini koverte i boji novcanica ,a Apelacioni sud je samo tresnja na vrhu kolaca korupcije,,jer kako drugacije objasniti da se presuda od 30 godina " istopi u kaznicu od 8-9 godina,,srpska madjionicarska vestina ,a trik je jednostavan ,treba znati na koja vrata pokucati

Pera Detlić

08.11.2019. 20:14

e to je presuda.kada bi i kod nas tako bilo.kod nas bi dobio nanogicu i rialiti godinu dana!

Mile Kifla

09.11.2019. 07:48

I kod nas bi dobili najmanje 5 a ako su povratnici kao ovi tipovi u Engleskoj dobili bi sličnu kaznu.Ni Srbija se ne sali kad je razbojništvo u pitanju a svi što drugačije misle u grdnoj su zabludi.