ПРИЛИКУ да видају ране после још једног тешког пораза у Лиги шампиона, фудбалери Црвене звезде ће имати у недељу (14.30) на гостовању у Ивањици против екипе Јавора. Излишно је говорити да српски шампион у дуел са Ивањичанима улази као фаворит, али то мора да се докаже и на терену, што је потврдио штопер Звезде Радован Панков.

- Очекујем тешку утакмицу, Јавор је тврда екипа, играју у специфичном систему. Имам информације да је терен у Ивањици у добром стању, да га одржавају на прави начин и веома ми је драго да то чујем. Морамо сада да пребацимо фокус са Лиге шампиона на домаће првенство. Утакмица са Јавором је ту да покажемо да смо и даље нерешива енигма за све у националном првенству. Желимо да одиграмо тврдо и да упишемо нова три бода - рекао је Звездин јунак из Копенхагена.

Осврнуо се поуздани дефанзивац на сусрете са Бајерном и Тотенхемом, који су у овом тренутку по свему приказаном класа изнад црвено-белих.

- Утакмица коју смо одиграли у среду против Тотенхема се игра на потпуно другачијем нивоу. Екипе као што су Бајерн и Тотенхем су претенденти за освајање Лиге шампиона. Изузетно је тешко играти против таквих клубова, док је направити добар резултат против њих велики успех - завршио је Панков.

ДРУЖЕЊЕ СА ОСНОВЦИМА

ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде, Његош Петровић и Радован Панков данас су посетом одушевили преко 300 школараца који похађају ОШ "Веселин Маслеша" у Београду.

Малишани су поздравили своје љубимце, а целе сала је била у црвено-белом тону, будући да су деца са поносом понела клупске боје.