Играо је на “Театру снова” са само 17 година, али се кући није вратио срећан: Пораз сваку радост брише

Новости онлине

петак, 08. 11. 2019. у 10:26

Играо је на “Театру снова” са само 17 година, али се кући није вратио срећан: Пораз сваку радост брише

Филип Стевановић фото: АП

Леп је осећај, поготово за мене као најмлађег. Међутим, резултат кроји осећања, рекао је првотимац Партизана

Био млад или стар увек је леп осећај играти на “Олд трафорду”. Првотимац Паритзана Филип Стојановић, гостовао је са само 17 година у Лиги Европе на енглеској зеленој трави “Театра снова”, али се кући јутрос вратио без осмеха на лицу – пораз од Манчестера не пише лепе успомене.


"Леп је осећај, поготово за мене као најмлађег у екипи, са 17 година играти на „Олд трафорду“. Али, све се то брише, због пораза. Најбитније су победе. Нисмо задовољни, иако је Јунајтед заслужено победио", рекао је Филип Стевановић.


И Филип је истакао да он и саиграчи до краја желе пласман у наредну фазу такмичења:


"Очекујем две победе. Можемо то да изгурамо и прођемо групну фазу".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Martinez

08.11.2019. 12:13

Videli ste kako izgleda i kao se igra fudbal a znate i kako se namesta cela Jelen Super liga . Kako igrate tako ste i zasluzili.Sta ste mislili da mozete da se nosite sa ekipom koja ima najskuplje igrace na svetu? E nemozete.Oni nemaju navike kao vi ,nemaju namestanje lige kao vi, neigraju igraci preko veze kao kod vas i kod Zvezde, kod vas pogotovo ,od Partizana ste napravili Crnogorski klub.Nema vodja navijaca koji diluju drogom i ubijaju po ulici. Tako da sto ste igrali igrali ste ,kupi prnje