Од специјалног извештача из Манчестер јунајтеда

Боравак у “Вилијам Хилу” је рај на земљи за сваког кладионичара. Нема тог који се разуме у квоте, да се нашао у Енглеској, а да не посети најпознатију светску кладионицу.


После одласка у обилазак “Етихада”, стадиона Манчестер ситија репортер “Новости” из Велике Британије, фантастичан познавалац квота, свратио је и до једног од многобројних објеката “Вилијам Хил”. Бука, жамор, светла, монитори, листе на све стране прво “нападају” чуло слуха и вида. Одмах је јасно, чак и из ове гунгуле, да се Енглези најчешће кладе на трке паса и коња.


Али пошто навијаче Партизана и Звезде ових дана највише занима фудбал потражили смо квоте на наше екипе. Стручњаци из “Вилијам Хила” проценили су да се уложен новац на Партизан, у случају победе против Манчестер јунајтеда, множи са 9, док је Црвена звезда, дан раније, против Тотенхема била мало боље процењена па је квота на њу, у случају тријумфа, била 6.5.


Колико год ми код куће, на дан међународних фудбалских утакмица, расправљамо даноноћно о мечевима који следе Енглезима није баш много стало да се баве овим утакмицама ван стадиона. Током боравка у кладионици нико свој новац није уложио у тикет са дуелом Манчестер јунајтед - Партизан.