Тренер Динама љут после ремија: ВАР је циркус! Укините га!

Новости онлине

07. 11. 2019. у 09:14

И даље се тумачење спорних ситуација своди на интерпретацију, рекао је тренер Ненад Бјелица после невероватног пораза у Загребу

Тренер Динама љут после ремија: ВАР је циркус! Укините га!

Динамо вс Шахтјор фото: АП

Лудница на Максимиру! Утакмица између Динама и Шахтјора била је за инфаркт. Домаћин је водио са 3:1 до 90. минута, а онда је у надокнади времена примио два гола за 3:3 што је довело до дељења бодова у Лиги шампиона.


Тренер Динама Ненад Бјелица био је ван себе после меча и сву кривицу је свалио на судију Феликса Брихта који код два приговора играча Динама није тражио проверу ВАР , али је то учинио за Шахтјор и досудио пенал после чега су гости постигли трећи гол.


- Ако не желе гледати то, шта ће нам тај ВАР?! Ја увек говорим да је ВАР обичнос*ање! Убија емоције, убија игру. То је циркус. Погледајте колики је циркус у Енглеској. У Италији је тек највећи циркус! И даљесе тумачење спорних ситуација своди на интерпретацију. Чему онда то? Укините онда ВАР! Ја сам апсолутно против ВАР, он убија емоције, убија ногомет - био је љут Бјелица у студију ХРТ.


Осврнуо се на спорне тренутке тренер Динама:


- Зашто имамо ВАР? Када у овој ситуацији судија прво свира фаул на Тајсону, а онда враћа на нешто друго, али на оно што није било, а то је прекршајЂире. Да се разумемо, прекршајТеофилеа на Тајсону је био и то је био чисти пенал, али ствар је у томе да је судија гледајућиснимак то окренуо и дао пенал за другу ситуацију, у томе је ствар! ВАР је циркус и нешто скандалозно! Рекао сам то када сам радио у Пољској, ево и сада ћу у Хрватској и у Лиги шампиона.


Тренер Динама, нешто касније, бес је искалио на жени преводиоцу на конференцији за медије. Она није разумела једно питање новинара, на шта је Бјелица врло нервозно одреаговао:


- Ма није уопште битно, госпођо! Циркус, ВАР је циркус. Преведите им то!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)