"ПЕТИЦА" на дресу, "десетка" за игру. Немања Радоја (26), обележио је тријумф његовог Левантеа над Барселоном 3:1 (0:1) беспрекорном партијом. Он је непосредно учествовао код изједначујућег поготка, када је у дуелу био бољи од Видала и покренуо акцију за погодак Кампање, а победу "жаба" потврдио је сјајним волејом.


- Нисмо добро ушли у меч али смо у наставку видели да можемо и освојили три бода - каже Радоја, за "Новости", у телефонском разговору. - Сматрам да могу и боље, али задовољан сам својом игром.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НИЈЕ ТО ПРАВА БАРСЕЛОНА: Каталонци се обрукали, Меси гледао Радоју

АКО СРБИЈА ПОЗОВЕ... Размишљате ли о дресу репрезентације Србије, с обзиром на то да сте повремени репрезентативац?
- Не размишљам тренутно у том правцу. Сада је најбитније да играм добро за клуб, па ако позив дође, зна се. Нисам оптерећен.


Зауставио је Месија, добио неколико дуела с њим.


- Не гледам с ким идем у дуел. Не водим рачуна о томе на терену и нисам, заиста, обраћао пажњу на то да ли је реч о Месију или неком другом.


Усталио се Немања у екипи Левантеа.


- Одиграо сам осам мечева заредом. Када сам летос дошао, нисам имао право да играм, али је све текло својим током. Саиграчи су сјајни, атмосфера одлична и када резултати крену, биће још боље.


Клупске амбиције ове сезоне су јасне, живот далеко од опасне зоне.


- Жеља да се што пре обезбеди опстанак, да што раније будемо мирни, па ако се укаже и прилика за нешто више.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Гранада није успела да преузме прво место у Шпанији – Сосиједад се укључио у занимљиву трку на врху


Градски стадион у Валенсији има пуне трибине када игра Леванте.


- Имамо заиста добру подршку. Искрено, стадион који прима 25.500 гледалаца, није баш крцат, али на сваком мечу има око 22.000 љубитеља фудбала. Публика нам је одлична.


Принудно је паузирао у Селти, када је прошле сезоне одбио да продужи уговор, па је био и удаљен из екипе.


- Нисам играо годину и четири месеца али сам редовно радио и то није оставило трага. Нема последица, брзо сам се вратио на жељени ниво. Иначе, доказивање у фудбалу је из дана у дан, из тренинга у тренинг. Потврда тога је, на свакој утакмици и најбитније је наставити.