Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је Партизан заслужено и убедљиво победио, као и да је данашња игра била најлошије издање било које његове екипе на гостовању против црно-белих.

"Криво ми је што нисмо ушли у меч онако како сам очекивао. Криво ми је и због пенала, али шта рећи после 4:0?! Партизан је данас био бољи. Никада ниједна екипа коју сам водио није одиграла овако и ово је сигурно најлошије издање било ког мог тима против Партизана", рекао је Лалатовић новинарима после утакмице.

Војводина је данас у гостима изгубила од Партизана са 4:0, а Лалатовић је истакао да је немогуће да се било која екипа достојно супротстави Партизану и Црвеној звезди који имају знатно већи финансијски и играчки фонд.

"Недостајала је дуел игра, не можете да буде толико далеко од играча, да им дате простор... Некако као да је ушао страх у моје играче. Овде инострани играчи праве велику разлику и то су предности Партизана и Црвене звезде", додао је Лалатовић.

Упитан да ли шта замера својим играчима, Лалатовић је казао да нема шта да замери.

"Ово је сличан тим као и прошле године. Ја много дајем себе и тражим исто то од њих, али ми смо тек на почетку и многе ствари треба да се промене. Ова екипа је прошле сезоне била девета, а сада смо трећи и јако сам задовољан са освојеним бодовима у досадашњем току сезоне. Ми ипак нашу прилику, ако желимо у Европу, треба да тражимо против екипа сличних квалитета. То је све до глава играча, на којима они морају да пораде", рекао је тренер Војводине.