Тренер Радничког Милорад Косановић рекао је данас да очекује позитивну реакцију својих играча после пораза у прошлом колу Суперлиге и да ће у предстојећој утакмици против против ТСЦ-а ићи на победу како би нишки тим остао у игри за висок пласман.

- Само неколико дана после дебакла у дуелу са Радником чека нас нова утакмица са изузетно озбиљним противником и потребно је да покажемо реакцију. ТСЦ јесте дебитант у Суперлиги, али је у досадашњем делу сезоне показао да вреди много више од тимова који обично улазе у нашу најјачу лигу - рекао је Косановић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Радничког играју у недељу од 15 часова у Сенти против ТСЦ-а, утакмицу 15. кола Суперлиге Србије. Раднички је у прошлом колу изгубио од Радника са 0:2 и прекинуо низ победа.

Говорећи о екипи из Бачке Тополе, Косановић је рекао да је то екипа састављена од много квалитетних фудбалера и да је директан конкурент за висок пласман.

- Њихова позиција на табели никако није случајна и то указује да ћемо у недељу за ривала имати озбиљан састав. Тако их схватамо и тако се морамо понашати и спремити се за ту утакмицу. ТСЦ је очигледно наш директни ривал у борби за позицију у врху табеле, имамо по 25 бодова и ко буде бољи у Сенти направиће велики корак напред. Наш циљ против ТСЦ-а је победа и учинићемо све да до ње и дођемо - рекао је Косановић.

Он је додао да нема већих кадровских проблема и да је, као увек, једини проблем вишак странаца.

- Али, на то смо навикли. Изаћи ћемо у јаком саставу, односно у оном за који проценим да против ТСЦ-а може да нам донесе жељени резултат - навео је Косановић.