Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да није задовољан игром своје екипе у мечу против Јавора, поготово у одбрани.

- Честитам Јавору на сасвим заслужено освојеном боду. Свим мојим играчима замерам на томе што су данас дефанзивно одиграли јако, јако лоше. Данас нисмо личили на тим какав смо били на претходним утакмицама - рекао је Лалатовић.

Војводина је данас играла нерешено 2:2 са Јавором, у 13. колу Суперлиге Србије.

- Овакве голове не смемо примити, поготово онај други, када смо изашли на 45 метара и када је њихов играч већ при пријему лопте побегао целој нашој задњој линији. Уместо да се ту одмах направи фаул, ми се тркамо са њим, а кад на такав начин примите гол, онда је противник заслужено освојио бод - рекао је Лалатовић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СУПЕРЛИГА: Реми Војводине и Јавора, Јирка и Хаскић за три бода Радничког

- Незадовољан сам, али оно што имам, рећи ћу мојим играчима у свлачионици - додао је тренер Војводине.

Лалатовић је навео да екипа мора да се окрене наредном мечу против Инђије јер је, како је истакао, сваки бод битан.

- Ми имамо много младих играча, а данас су на терену били Веселиновић, Деветак, Зукић, Топић, Нешковић... Они су то и заслужили, али не сме да нам се деси да овако губимо бодове код куће. Пре утакмице сам рекао да је Јавор квалитетан тим и да нису случајно победили ТСЦ, али ми дефинитивно имамо много већи проблем кад играмо код куће, него на страни. На мени је да тај проблем решим, како бисмо у следећем колу победили Инђију, а у борби за Европу и овај један бод нам је битан - рекао је он.

Утакмица Војводина - Инђија игра се у среду од 18.00.