Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић рекао је да је његова екипа у данашњем мечу против Рада освојила важне бодове, док је тренер клуба с Бањице Драган Радојичић навео да су "грађевинари" поклонили победу Нишлијама.

- Ја сам рекао пред овај меч да играмо против екипе која јесте на зачељу табеле, али која играчки вреди много више од тога и то се данас јасно видело. Ми смо у првом полувремену пропустили да дамо неки гол и себи олакшамо пут до ове победе, али све у свему на крају морам бити задовољан јер је мој тим у највећем делу меча играо добро, контролисао ситуацију на терену, знао је шта хоће и то нам се вратило - рекао је Косановић после утакмице.

Фудбалери Радничког победили су данас Рад као гости са 2:1 у утакмици 13. кола Супер лиге Србије.

- Имали смо и среће да дамо два гола на другачији начин него што смо могли у првом полувремену. Освојили смо три много важна бода и идемо даље, а ја Раду од срца желим пуно среће у наставку сезоне и да добре игре преточи у освајање бодова - навео је Косановић.

Тренер Рада Драган Радојичић навео је да његова екипа "катастрофалним грешкама појединаца" бележи поразе у домаћем шампионату.

- Опет смо били егал са фаворитом, у неким деловима утакмице можда и бољи. Стајали смо добро на терену, али онако како смо примили два гола и онако како смо створили две шансе за Раднички у првом полувремену - е тако ми пролазимо током целе сезоне. Катастрофалним грешкама појединаца одлазимо у поразе - рекао је Радојичић.

Он је навео да је његова екипа имала добре ситуације у првом полувремену и да је договор био да у наставку крене по победу.

- Успели смо одмах да дамо гол, али смо после ушли у неки страх који нас је одвео у пораз. Примили смо два јефтина гола и спаса нам није било. То како ми примамо голове ове сезоне је просто невероватно за овај ранг такмичења. Поклонили смо смо им победу и морамо да се погледамо у очи, ово је превршило сваку меру и видећемо шта и како даље - рекао је тренер Рада.