ТОТЕНХЕМ ТРАЖИ ИСТРАГУ: Како су навијачи Звезде дошли до улазница

Новости онлине

среда, 23. 10. 2019. у 10:55

ТОТЕНХЕМ ТРАЖИ ИСТРАГУ: Како су навијачи Звезде дошли до улазница

Тотенхем вс Црвена звезда фото: АП

"Навијачи Црвене звезде су нелегално набавили појединачне карте за ниво пет, обишли су око трибине како би се скупили и направили групу"

Док се енглески новинари изненађују навијачима Црвене звезде у ложи Тотенхемовог стадиона (њих 210 који су стигли у корпоративном пакету са екипом из Београда), клуб из Лондона тражи истрагу УЕФА како је више од 500 фанова београдског клуба стигло на северну трибину и бодрило свој тим упркос забрани.


"Навијачи Црвене звезде су нелегално набавили појединачне карте за ниво пет, обишли су око трибине како би се скупили и направили групу. Редари и полиција закључили су да је група била превелика да би је избацили. Покренули смо истрагу како бисмо сазнали како су они дошли до карата", наводи се у саопштењу Тотенхема.


УЕФА је због неспортског навијања Звездиних навијача у Хелсинкију казнила београдски клуб и забранила продају улазница које, иначе, припадају гостима. Тотенхем је најавио "ригорозну акцију" против сваког "домаћег навијача" који је продао своју карту гостима.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације