СРБИ ИСКОРИСТИЛИ РУПУ У ПРАВИЛНИКУ, ЕНГЛЕЗИ ЗГРАНУТИ: Навијачи на стадиону упркос забрани (ВИДЕО)

Новости онлине

23. 10. 2019. у 09:38

СРБИ ИСКОРИСТИЛИ РУПУ У ПРАВИЛНИКУ, ЕНГЛЕЗИ ЗГРАНУТИ: Навијачи на стадиону упркос забрани (ВИДЕО)

Публика на стадиону Тотенхема фото: Screenshot

Колико год Енглезима бука из ложе била чудна правилник није прекршен јер свако из ложе у Лондон је стигао у "корпоративном пакету"
Вест у енглеским медијима, која је актуелна и дан после утакмице, односи се на присуство навијача Црвене звезде на стадиону Тотенхема. Спортски новинари у Лондону, према извештајима које су објавили, згранути су да је београдски клуб имао подршку из ложе и са северне трибине упркос забрани продавања карата својим навијачима за меч у Лондону од стране УЕФА (због неспортског навијања не квалификационом мечу у Хелсинкију).

Наиме, у извештајима се помиње да је најмање 150 људи било у ложи и гласно навијало за Црвену звезду, а испод видеа који о томе сведочи пише: Нисмо сигурни да подржавају Тотенхем.

Колико год Енглезима бука из ложе била чудна правилник није прекршен јер је сваки од присутних у Лондон стигао дозвољеним "корпоративним током" - као пријатељ клуба. Разлог за вест налази се баш у томе - како се наводи "искоришћена је рупа у правилнику и ови навијачи су део дозвољеног корпоративног пакета, којим се заобишла суспензија".
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Магареће уши

23.10.2019. 10:47

Жао ми је тих навијача. Толики пут и вероватно и трошкови а било је туга гледати!

Ljubitelj

23.10.2019. 11:33

Ajmo sad ponovo kazna kad ne postujete odluku da nema gostujucih navijaca. Prazan stadion Rajko Mitic? Naucice vas uefa pameti kad u Srbiji nema ko...