Фудбалери Црвене звезде у трећем колу Лиге шампиона против Тотенхема имаће слабу подршку са трибина. Навијачима из Београда забрањено је присуство на стадиону, па ће црвено-беле бодрити из публике, велелепног лондонског стадиона, само пријатељи клуба који су се нашли јутрос у авиону за британску престоницу.


Међу званицама нашао се и почасни председник Црвене звезде Драган Џајић који је новинарима изнео своје наде какад је реч шансама његовог вољеног клуба у групној фази такмичења:


- За Звезду ће у Лондону бити веома незгодна утакмица и нико не каже да имамо неке велике шансе тамо. Наравно, Звезда ће, као и у свим претходним утакмицама покушати да одигра добро и коректно. Без обзира на то у каквој је форми Тотенхем он је тим који је играо у финалу Лиге шампиона. И без обзира на то што није у очекиваној форми, он ће сигурно тражити шансу на свом терену да против Црвене звезде врати самопоуздање. Наш тим мора да настоји да има концентрацију свих 90 минута. На крају, моје је мишљење да је наша шанса у две утакмице које играмо код куће против Тотенхема и Бајерна. Ту треба да тражимо неки резултат.