НАПАД НА ОСТРВЉАНЕ: Београдски фестивал фудбала на Тргу републике

Novosti online

понедељак, 21. 10. 2019. у 10:15

НАПАД НА ОСТРВЉАНЕ: Београдски фестивал фудбала на Тргу републике

Трг Републике фото: В. Данилов

Посетиоци ће три дана, од 12 од 24 сата, моћи да уживају у малом фудбалу, на теренима за стони живи фудбал, као и у стоном фудбалу
Београдски фестивал фудбала, под слоганом "Напад на Острвљане", од 22. до 24. октобра одржаће се на Тргу републике, у организацији Града Београда, а поводом утакмица Црвене звезде и Партизана против Тотенхема и Манцестер Јунајтеда у Лиги сампиона и Лиги Европе.

Посетиоци ће три дана, од 12 од 24 сата, моћи да уживају у малом фудбалу, на теренима за стони живи фудбал, као и у стоном фудбалу.

Такође ће моћи да се опробају у мерењу јачине шута, као и другим активностима у домену најзначајније споредне ствари на свету.

Инструктори Фудбалског савеза Србије (ФСС) ће сваког дана током трајања овог фестивала од 12 до 15 сати држати јавни час за девојчице и дечаке, како би им кроз забаву указали на све чари фудбалске игре и фер-плеја.

Посетиоци ће у уторак од 12 до 19 сати бити у прилици да виде пехар којим је ФК Црвена звезда 1991. године у Токију објединила европску и светску титулу. Фестивал ће посећивати првотимци Звезде и Партизана, као и представнице женске фудбалске репрезентације Србије.

Свакодневно ће бити организован фудбалски камп прослављеног фудбалера Дејана Станковића, док ће фестивал посетити "Ђота фрее стyле фудбал", који је изузетно популаран међу децом и омладином од 10 до 20 година.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације