ПОКЕТИНО ДОБИО ПОДРШКУ: Играчи га позвали на вечеру

В.Н.

петак, 18. 10. 2019. у 19:07

ПОКЕТИНО ДОБИО ПОДРШКУ: Играчи га позвали на вечеру

Маурисио Покетино Фото: АП

Кад добијете СМС поруку од играча да сте позвани на вечеру, постоје две ствари које могу да се догоде. Или да вам кажу "збогом" или да вам кажу да вас поштују - каже Покетино

ТОТЕНХЕМУ је сада потребно јединство, чврсто језгро у свлачионици, како би превазишао кризу у коју је упао, као нека бака већ недељама заговара тренер "певаца" Маурисио Покетино, а онда је успедила реакција - играчи су га позвали на вечеру.


- Кад добијете СМС поруку од играча да сте позвани на вечеру, постоје две ствари које могу да се догоде. Или да вам кажу "збогом" или да вам кажу да вас поштују, воле и да вам на тај начин дају подршку. У мом случају је било ово друго - истакао је поносно Покетино.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЖАНДЕР ИДЕ КОРАК ПО КОРАК: Прво Рад, па Тотенхем


Пред сутрашњимеч са Вотфордом неће на располагању имати лакше повређеног Кристијана Ериксена, извесно ни уморног Сона, али су добре вести да су се Ло Селсо и Сесењон опоравили. Медије је највише занимало да ли му је председник Данијел Леви обећао појачања у јануару.


- Нисам од оних који воле да мењају у јануару, а искрено немам ни много разлога. Верујемо у овај играчки кадар, очекујем да поново будемо чврсти, јаки, успешни. Ми сада имамо проблем и надам се да ћемо га јаким радом убрзо решити - закључио је Покетино, чији тим у уторак дочекује Црвену звезду у трећем колу Лиге шампиона.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације