Валверде жели да се утакмица са Реал Мадридом игра у Барселони упркос протестима

Бета

17. 10. 2019. у 23:50

Валверде жели да се утакмица са Реал Мадридом игра у Барселони упркос протестима
Тренер фудбалског клуба Барселона Ернесто Валверде изјавио је данас да жели да се утакмица са Реал Мадридом игра на стадиону Камп ноу, упркос најављеним протестима у граду тог дана

Тренер фудбалског клуба Барселона Ернесто Валверде изјавио је данас да жели да се утакмица са Реал Мадридом игра на стадиону Камп ноу, упркос најављеним протестима у граду тог дана.

Ла лига жели да дуел заказан за 26. октобар измести домаћинство у Мадрид због безбедносних разлога, што би значило да би се друга утакмица у сезони два клуба играла у Барселони.

Валверде је навео да играчи Барселоне и он желе да распоред остане непромењен и да се тако покаже да утакмица може да прође мирно упркос проблемима у Каталонији.

Сепаратистичке групе су позвале присталице да дођу у Барселону на дан утакмице и тако изразе незадовољство одлуком Врховног суда да осуди на затвор девет њихових лидера. Постоје и предлози да се и одложи утакмица. Клубови имају рок до понедељка да одговоре на захтев Фудбалског савеза ШпанијеПратите нас и путем иОС и андроид апликације