Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас да је предстојећи меч против Чукаричког можда и најтежа утакмица за његову екипу од почетка сезоне.

- Очекује нас можда и најтежа утакмица ове сезоне - рекао је Лалатовић.

Фудбалери Војводине у петак гостују екипи Чукаричког у утакмици 12. кола Супер лиге Србије. Новосађани су тренутно други на табели са 25 бодова, колико има и трећепласирани Чукарички, али из утакмице мање.

- У Чукаричком сам провео годину и по дана и могу слободно да кажем да је то један од најорганизованијих клубова у Србији, предвођен човеком који увек испуњава све жеље играча и зато су они тамо презадовољни. Међутим, исти такав случај је и у Војводини, где Војислав Гајић нама обезбеђује све оно што нам је потребно за квалитетан и несметан рад - рекао је Лалатовић.

- Атмосфера у нашим редовима је одлична, на тренингу се чује галама и играчи одлично тренирају - додао је тренер Војводине.

Лалатовић на предстојећем мечу због картона неће моћи да рачуна само на Младена Деветка, док су сви остали фудбалери спремни и у конкуренцији за тим.

На позицији левог бека, Деветка ће највероватније заменити Немања Вучић.

- Мислим да ће у Београду бити једна тврда и тешка утакмица, у којој искуство или евентуално неки потез појединца могу да пресуде. Чукарички има одличан тим, а посебно бих издвојио Богосавца, кога познајем лично и који је, по мом мишљењу, више пута показао да је најбољи леви бек у Србији. Без обзира на то, ићи ћемо на победу. Атмосфера у тиму је одлична, сви смо 'затегнути' и једва чекамо да утакмица почне - рекао је Вучић.

Меч Чукарички - Војводина игра се вечерас од 18.00 на Бановом брду.