НИЈЕ КРИВ: Легендарни Енглез читање пресуде дочекао у сузама

Бета

17. 10. 2019. у 18:34

НИЈЕ КРИВ: Легендарни Енглез читање пресуде дочекао у сузама

Пол Гаскојн фото: АП

Бивши енглески фудбалер Пол Гаскојн ослобођен је оптужби за сексуални напад на жену у возу
Бивши енглески фудбалер Пол Гаскојн ослобођен је оптужби за сексуални напад на жену у возу.

Гаскојн је био оптужен да је у августу 2018. године на силу пољубио путницу у возу на путу од Јорка до Њукасла. Он је, такође, ослобођен оптужби и да ју је физички напао.

Гаскојн је изречене пресуде изјавио да му "драго што је све готово и што може да настави са својим животом", преноси Би-Би-Си.

Бивши фудбалер Њукасла, Тотенхема, Лација, Ренџерса, Мидлсброа и Евертона, који је читање пресуде дочекао у сузама, током суђења је рекао да је пољубио ту жену како би јој подигао самопоуздање пошто је претходно чуо како јој један путник каже да има вишак килограма.

Тужилац Вилијам Мозли је рекао да је Гаскојн "лагао, лагао и лагао" током суђења, као и да је када се догодио инцидент био под дејством алкохола.

Међутим, његова адвокатица Мишел Хили је истакла да Гаскојн није имао никакву сексуалну намеру. "Наивно је мислио да ће тако помоћи жени да има више самопоуздања. То није било ништа сексуално - рекла је Хили.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

RebUs

17.10.2019. 18:48

U seksisticki nastrojenim drustvima, ostrica socijalnog konflikta i klasnih sukoba promenila je smer da bi se musko ženski odnosi poremetili dok ih i jedne i druge eksploatisu i svadjaju isti. Ako nemate svoju drugu polovinu, odnosno podršku svog partnera, sto su zene bile muskarcima u tradicionalnom društvu, vi ste pola covek i dvostruko podlozni svakom obliku ugnjetavanja. Sami protiv svih nemate šansu da se oduprete. Izrazi bliskosti, udvaranje ili primecivanje su opasni i nisu deo folklora.