Играј у Mozzartu, гледај Звезду и помози деци!

17. 10. 2019. у 16:11

Играј у Mozzartu, гледај Звезду и помози деци!
Почела велика хуманитарна акција за помоћ Клиници за дечју хирургију и ортопедију у Нишу
Приликом потписивања петогодишњег спонзорског уговора Mozzarta и Фудбалског клуба Црвена звезда најавили смо да ће то партнерство бити много више од стандардног спонзорства, и да ће изродити много позитивних изненађења, не само за играче Mozzarta и навијаче Звезде, већ и за друштвену заједницу.

Као плод ове успешне сарадње најављен је почетак велике хуманитарне акције „Играј у Mozzartu, гледај Звезду и помози деци“, која је усмерена на куповину преко потребних апарата Клиници за дечју хирургију и ортопедију у Нишу.

Већ од петка 18. октобра и утакмице у којој Звезда дочекује Рад од 20 часова сваки тикет одигран у Mozzartu на којем се налази утакмица црвено-белих представљаће улазницу за меч шампиона Србије, и то за западну трибину. Карта за ову трибину за мечеве Звезде иначе кошта 500 динара, али ће је играчи Mozzarta са испуњеним горепоменутим условом добити бесплатно, и то тако што ће пред утакмицу на благајни, на шалтеру специјално отвореним за ову прилику, показати тикет и добити карту.

То у пракси значи да навијачи Звезде за сваку утакмицу у Суперлиги и Купу Србије на домаћем терену могу да уштеде 480 динара јер је у акцији „Играј у Mozzartu, гледај Звезду и помози деци“ једини услов за добијање карте да се на тикету налази меч црвено-белих, док износ уплате није битан.

Али оно што јесте битно, и у овом случају је и најбитније, је да ће за сваку улазницу која буде подигнута на овај начин Mozzart и Звезда донирати додатних 500 динара у хуманитарне сврхе! Дакле, ако на утакмици против Рада 1.000 навијача дође на благајну стадиона Рајко Митић и покаже тикет из Mozzarta са испуњеним условом, биће донирано 500.000 динара у хуманитарне сврхе. И тако за сваки меч Звезде у Суперлиги и Купу Србије до краја јесењег дела сезоне!

- Изузетно ми је задовољство због још једне хуманитарне акције у низу у којој Црвена звезда као клуб учествује. Сада, у сарадњи компанијом Mozzart, можемо још више да помогнемо онима којима је то најпотребније. Уверен сам да ће звездаши препознати важност ове акције, да ће искористити прилику да окушају срећу на тикету, да одгледају Звездину утакмицу и помогну нашим најмлађима. Црвена звезда је почетком октобра донирала у опреми Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој 100.000 евра. Поносан сам што настављамо у истом маниру - поручио је Светозар Мијаиловић, председник Црвене звезде.
На Мијаиловићеве речи надовезао се Борјан Поповић, директор сектора Корпоративних комуникација у компанији Mozzart.

- Наша компанија је и до сада имала добру сарадњу са Црвеном звездом, а она је интензивирана од потписивања уговора о петогодишњем спонзорству. Приликом потписивања тог уговора рекли смо да планирамо да наш однос буде више од обичног спонзорства и данас смо поносни што можемо да најавимо почетак велике заједничке хуманитарне акције - Играј у Mozzartu, гледај Звезду и помози деци. Овога пута помоћи ћемо Клиници за дечју хирургију и ортопедију у Нишу куповином неопходних апарата за лечење деце. Захвалио бих Црвеној звезди и господину Мијаиловићу што заједно с нама учествују у овој акцији којом желимо да покажемо да је друштвено одговорно пословање и хуманост на самом врху лествице приоритета и да смо увек спремни да помогнемо. Такође, захваљујем и проф. др Славковић за све што Клиника на чијем је челу чини за нашу децу“, истакао је Поповић.

Конференцији за медије, на којој је промовисана хуманитарна акција Црвене звезде и компаније Mozzart, присуствовала је директорка Клинике за дечију хирургију у КЦ Ниш проф. др Анђелка Славковић. Она је захвалила представницима компаније Mozzart и људима из најтрофејнијег српског клуба.

- Захваљујем се људима из Mozzarta, Црвеној звезди, играчима и навијачима. Пре свега у име деце. Клиника постоји 60 година, годишње обавимо 30 хиљада прегледама и две хиљаде операције. И то од новорођенчади до деце од 18 година. Ово ће бити велики подстрек за даље усавршавање. Потребна нам је боља опрема да бисмо имали још боље резултате, и драго нам је да су Звезда и компанија Mozzart то препознали - рекла је Анђелка Славковић.

Почетком децембра, односно после утакмице Звезда - Спартак Суботица биће позната укупна сума која ће бити донирана Клиници за дечју хирургију и ортопедију при Клиничком центру у Нишу. Предани доктори из ове здравствене установе свакодневно врше компликоване захвате којима неретко спасавају животе најмлађих пацијената, а један део опреме је дотрајао и неопходно је да буде замењен. Mozzart и Црвена звезда решили су да помогну - комплетна прикупљена сума у овој акцији биће искоришћена за куповину нових апарата који ће пред Нову годину бити донирани Клиници за дечју хирургију и ортопедију у Нишу.
(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације