НЕ ИГРАМО ВИШЕ ПО БЛАТУ И ЊИВАМА: Фудбалер Чукаричког верује да ће фудбал у Србији бити бољи

Бета

17. 10. 2019. у 15:24

НЕ ИГРАМО ВИШЕ ПО БЛАТУ И ЊИВАМА: Фудбалер Чукаричког верује да ће фудбал у Србији бити бољи

Дарко Пушкарић фото: Н. Параушић

Мишљења сам да има квалитетних играча код нас, само су битни инфраструктура и пратећи услови. Иде на боље – каже Дарко Пушкарић
Фудбалер Чукаричког Дарко Пушкарић оценио је да ће предстојећу утакмицу против Војводине одлучивати ситнице, и додао да Новосађани имају велики квалитет.

- Одлучиће диспицлина и концентрација. Играмо слично, нападачки, мислим да ће нијансе превагнути. Исто тако, сматрам да ни један тим неће доминирати током читавог меча. Нама много значи чињеница да смо неке од претходних мечева добијали у финишу, али исто тако знали смо и да одбранимо резултат кад је требало. Против Војводине ћемо играти под већим притиском, табела све говори о квалитету Новосађана - рекао је Пушкарић за клупски сајт.

Чукарички ће у петак на свом стадиону дочекати Војводину у дербију 12. кола Супер лиге Србије.

- Не чуде ме уопште игре и резултати које Војводина остварује ове сезоне. То се и очекује од таквог клуба, да увек буде у врху. Знам ко их води, добро познајем стручни штаб и већину играча, поседују огроман квалитет, али и добру организацију унутар клуба - рекао је Пушкарић.

Он је додао да је очекивано да млада екипа попут Чукаричког има осцилације у игри, али да "брђани" то до сада нису испољили.

Пушкарић је оценио и да је још увек рано говорити о расплету у Супер лиги Србије.

- Пет тимова је у два-три бода разлика, али још је рано, без обзира што се направила та подела. Мислим да је та разлика за сада само стицај околности, не мора ништа да значи, било је слично и претходних сезона. Мада, значајна разлика у односу на прошле године је та што неће бити поделе бодова. Углавном, што више квалитетнијих екипа, и фудбал у Србији ће бити бољи. Мишљења сам да има квалитетних играча код нас, само су битни инфраструктура и пратећи услови. Иде на боље, после реновирања терена не игра се више по блату и њивама - оценио је Пушкарић.

Утакмица 12. кола Супер лиге Србије играће се у петак од 18.00 на Бановом брду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације