Војска бесплатно гледа Звезду

Новости онлине

17. 10. 2019. у 11:26

Војска бесплатно гледа Звезду

Драган Месаровић и Светозар Мијаиловић фото: ФК Црвена звезда

Верујем да и припадницима Војске Србије, посебно навијачима Звезде, резултати Звезде представљају задовољство, рекао је Светозар Мијаиловић

Руководство ФК Црвена звезда, донело је одлуку да припадницима Министарства одбране и Војске Србије омогући бесплатан улазак на стадион "Рајко Митић", за све утакмице које се играју у оквиру Купа Србије и Суперлиге Србије.


Пуковник Војске Србије Драган Месаровић и председник фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић потписали су сарадњу о бесплатном уласку припадника Војске Србије на утакмице Црвене звезде. Одлуку је саопштио председник београдског клуба.


- Једна веома добра свестрана сарадња са припадницима Војске Србије. Овом акцију пружамо могућност припадницима Војске Србије да присуствују утакмицама које наш клуб има. Са друге стране ова сарадња потврђује једно опредељење нашег клуба као друштвено-одговорне институције у фудбалу да омогући боље упознавање са оним што она ради кроз разноврсност сарадње које смо до сада имали. Пуковник Месаровић је подсетио да смо до сада имали доста акција и подршке према напорима које Војска Србије чини у смислу друштвеног ангажовања кроз оно што наш клуб ради. Верујем да и припадницима Војске Србије, посебно навијачима Звезде, представљају велико задовљство резултати које Црвена звезда постиже. Надам се да ћемо заједничким снагама и подршком нашим фудбалерима, постизати резултате који ће све обрадовати – рекао је Светозар Мијаиловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Stojadin Specijal

17.10.2019. 13:47

Na svaku nebitnu vest prvi komentari idu od partizanovca, mislite da je to normalno?