ЛЕГЕНДАРНОГ БУГАРИНА СЛОМИЛЕ ЕМОЦИЈЕ: Сузе Стоичкова због наркомана на трибинама (ВИДЕО)

Novosti online

16. 10. 2019. у 22:11

ЛЕГЕНДАРНОГ БУГАРИНА СЛОМИЛЕ ЕМОЦИЈЕ: Сузе Стоичкова због наркомана на трибинама (ВИДЕО)

фото: принтскрин

Некадашњи фудбалер Барселоне је током гостовања на једној шпанској телевизији у једном моменту деловао потпуно сломљено, док је говорио о проблемима с хулиганизмом на фудбалским теренима

Легендарни бугарски фудбалер Христо Стоичков веома емотивно је поднео дешавања током утакмице Бугарске и Енглеске у Софији, која је неколико пута прекидана због расистичких испада домаћих навијача.

Некадашњи фудбалер Барселоне, који је Бугаре 1994. године водио до полуфинала Мундијала, је током гостовања на једној шпанској телевизији у једном моменту деловао потпуно сломљено, док је говорио о проблемима с хулиганизмом на фудбалским теренима.

- Требало би забранити долазак таквих „навијача“ на стадион. Или можда чак прибећи строжим казнама, како су то Енглези решили. Сами су себи на пет година забранили излазак у Европу! Да се једном доскочи тим наркоманима. Притом мислим и на репрезентацију и на клубове. Обични људи, прави навијачи, не заслужују да пате. Шта мислите, како се ја сад осећам - казао је Христо пре него што је погнуо главу и заплакао се...


Подсетимо, у Бугарској се подигла велика прашина због нереда током меча са Енглеском. Први је цех због свих дешавања платио председник Фудбалског савеза Борислав Михајлов, који је у уторак поднео оставку на ту функцију, после притиска који је на њега извршио премијер Бојко Борисов.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Mirko

17.10.2019. 08:48

Legendarna Stara skola fudbala i ljudskih vrednosti. Porazeni su izgleda tek van terena ljuskom glupošću i nepostovanjem drugacijih i duha fudbalske igre. Javni prostor i teren za igru postao je mesto za ispoljavanje niskih strasti, netrpeljivosti, nasilja iako je bio mesto za zajednistvo i radost. Privatni prostor vise kao i da ne postoji, zato su, da se privatnost zastiti, suze stare generacije bile skrivane zbog stida pred javnoscu. Stid ovih mladih se izgubio. Boli sto se tako nisko palo.

Рашо

17.10.2019. 10:04

Бугари бар имају председника владе који је забранио финансирање ФС док не реше проблеме! Па изволите господо, поштујте правила, радите свој посао ако хоћете новац народа! Изгледа да и Христо плаче због тога, јер да му је до фудбала било требало је да заплаче одавно!