ФИЛМСКА ПРИЧА: Бриљирао у популарној игрици, па добио посао у Бежанији

Novosti online

уторак, 15. 10. 2019. у 20:45

ФИЛМСКА ПРИЧА: Бриљирао у популарној игрици, па добио посао у Бежанији

Лопта илустрација Фото: Н. Параушић

Уколико би се појавила шанса, волео бих да направим каријеру у фудбалу као скаут или аналитичар - рекао је Павловић који је био сјајан у "Фудбал менаџеру"

Ко каже да се филмске приче не дешавају у животу. Једну такву има Андреј Павловић (22) из Београда. Он је у популарној игрици “Фудбал менаџер” водио Бежанију до полуфинала Лиге шампиона, добијао тимове попут Ситија, Тотенхема, Бајерна, освајао титуле и Купове у Србији...


Сва та остварења су дошла до људи у редовима српског шестолигаша Бежаније који су га позвали да им се придружи. О свему томе је причао за портал “Спортбајбл” (Sportbible.com).


- Јавио сам им се и представио све оно што сам остварио у игрици са предлогом да им помогнем. Искрено, нисам очекивао да ће ме позвати. Директор клуба ме позвао на једну од утакмица, разговарали смо и био сам заиста шокиран. Питали су ме да волонтирам, јер су у тешкој финансијској ситуацији - прича Павловић, нови аналитичар података у стручном штабу тима.


Урадио је детаљан извештај победе против Дедиња (2:1) који је поделио са другима на интернету. Довољно је рећи да су у клубу били одушевљени, после чега је направио извештај и са меча омладинаца. Иначе, Андреј има диплому из медицине.


- Уколико би се појавила шанса, волео бих да направим каријеру у фудбалу као скаут или аналитичар. Дуго је то мој сан и радим то веома добро. Тренутно ме Бежанија не плаћа, али радим ово зато што волим клуб и овај посао. Надам се да ћу бити плаћен у будућности за оно што волим - завршио је Павловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

VladSerb

16.10.2019. 00:55

Нека му се остварила дечачка жеља, то је дивно.Некад је то на добробит, а некад следе разочарања како то све заправо изгледа у стварности.Како било, увек може да искомбинује медицину и фудбал, и постане рецимо, клупски лекар, што да не. Само напред :)