ЛАЛАТОВИЋ ПОСЛЕ ХАОСА У ИТАЛИЈИ: Албанци су криви за прекид, Косово је било и остаће део Србије

Новости онлине

12. 10. 2019. у 20:40

ЛАЛАТОВИЋ ПОСЛЕ ХАОСА У ИТАЛИЈИ: Албанци су криви за прекид, Косово је било и остаће део Србије
Албанци су просто мамили наше симпатизере да прескоче ограду где се налазило више од 20 њихових сународника наоружаних шипкама и ко зна чиме још, каже Лалатовић

Пријатељска утакмица између Бреше и Војводине у италијанском Орзинуовију није завршена. Први пут је прекинута када је у 33. минуту због протеста искључен тренер Војводине Ненад Лалатовић, који је затим повукао екипу са терена. Меч је касније ипак настављен, али поново прекинут у 52. минуту после провокације Албанаца. Сукоб са српским навијачима је избегнут, али се фудбал више није играо.

- На страни која је била иза наших леђа појавили су се албанске заставе и наши навијачи су на ту провокацију одреаговали. Претрчали су терен и ја им честитам на реакцији јер Косово је било и остаће део Србије, каже Ненад Лалатовић.

Тренер Војводине се осврнуо и на саму утакмицу, која је изгледа била све не само пријатељска.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НЕМИЛЕ СЦЕНЕ У ИТАЛИЈИ: Албанци процвоцирали, Срби утрчали - прекинут меч Бреше и Војводине (ВИДЕО)

- Што се утакмице тиче мислим да је до тренутка прекида то била корисна провера за тим Војводине, иако имам утисак да је судијска тројка сусрет доживела као прилику за разигравање екипе Бреше, али не и нас. Голове смо примили из непостојећег једанаестерца и после офсајда једног играча италијанског тима, због чега сам морао да реагујем, а арбитар ме је искључио.

На крају Лалатовић још једном понавља да су Албанци искључиви кривци за прекид меча у Италији.

- Понављам, Војводина није крива за прекид, већ су то Албанци који су просто мамили наше симпатизере да прескоче ограду где се налазило више од 20 њихових сународника наоружаних шипкама и ко зна чиме још, истиче Лалатовић.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Vrabac

13.10.2019. 09:37

Ti bolje reci i ko te je ucutkao da ne progovoris ono sto si se zakleou Nisu!!!

буки

13.10.2019. 11:24

@Sale, сада сте надам се чули, а ако и даље не чујете добро, под хитно упут па код ОРЛ доктора.