Бурмаз и Пантовић поносни због дебија за Звезду

Бета

12. 10. 2019. у 13:27

Бурмаз и Пантовић поносни због дебија за Звезду

фото: ФК Црвена звезда

Истакли су да се окрећу обавезама у омладинској лиги, као и Лиги шампиона за играче до 18 година, у којој имају четири бода из две утакмице
Млади фудбалери Црвене звезе Борисав Бурмаз и Милош Пантовић изјавили су да су поносни због дебија за први тим тог клуба.

- Сан сваког дечака који почне да се бави фудбалом је да дебитује за највећи клуб на Балкану и драго ми је што сам са 17 година имао прилику да то осетим. Све се брзо дешавало и веома сам срећан због првих сениорских минута - рекао је Пантовић за сајт клуба.

Двојица омладинаца су деби за први тим имали у четвртак, у победи 8:0 над Трепчом у шеснаестини финала Купа Србије.

Пантовић је навео да може да буде задовољан својим и Бурмазовим наступом, док је Борисав додао да је захвалан тренеру Владану Милојевићу на указаном поверењу.

- Цео живот сањам да дебитујем за Црвену звезду и ово је један од најлепших осећаја које сам доживео. Играли смо сјајну утакмицу и можемо да будемо задовољни приступом и убедљивом победом. Минути у првом тиму су додатна мотивација да наставим напорно да радим - казао је Бурмаз.

Истакли су да се окрећу обавезама у омладинској лиги, као и Лиги шампиона за играче до 18 година, у којој имају четири бода из две утакмице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације