Стевановић чврсто на земљи: Комплимент прија, морам марљиво да радим као и досад

Бета

11. 10. 2019. у 09:29

Стевановић чврсто на земљи: Комплимент прија, морам марљиво да радим као и досад

Филип Стевановић фото: Н. Параушић

Да би о мени и даље писали и то као о некоме ко има добар учинак морам да марљиво радим као до сада – каже млади фудбалер Партизана, пошто се нашао на листи британског Гардијана
Млади фудбалер Партизана Филип Стевановић изјавио је да је очекивао да буде на Гардијановој листи од 60 најталентованијих на свету.

- Сваки комплимент прија, посебно када се нађете на листи 60 талентованих дечака по мишљењу једног реномираног листа какав је Гардијан. Ипак, ни када су ме пре хвалили, ни сада, нисам летео. Врло сам свестан свих предности, лепота, мана и опасности које са собом носи фудбал. Имам само 17 година, мој таленат је једна ствар, али да би о мени и даље писали и то као о некоме ко има добар учинак морам да марљиво радим као до сада. Искрен да будем, очекивао сам да будем на листи најталентованијих младих фудбалера, што ме само још више мотивише - рекао је Стевановић за сајт клуба.

Стевановић се нашао на листи од 60 најталентованијих младих играча на свету коју је објавио енглески Гардијан, уз оцену да је његова будућност екстремно обећавајућа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)