Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је задовољан због пролаза у Купу, али да би му било још више да је дуел са Трепчом игран на Косову.

- Посебно ми је драго што смо играли против Трепче, драже би ми било да смо је играли доле међу нашим суграђанима - рекао је Милојевић за телевизију Арена после утакмице у Старој Пазови.

Звезда је победила Трепчу 8:0 и пласирала се у осмину финала Купа Србије у фудбалу. Утакмица је играна на терену спортског центра Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, пошто Звезди дан раније није био дозвољен улаз на Косово.

- Честитао бих играчима Трепче, свиђају ми се, видели смо много ствари. Задовољан сам, честитам играчима. Тражио сам од њих да професиоанлно одраде утакмицу. Морали смо да имамо приступ, без обзира на то ко нам је противник - навео је Милојевић.

Тренер Трепче Зоран Лучић је истакао да ће утакмица заувек остати у сећању људи из Косовске Митровице.

- Нисмо очекивали оволики пораз. Било је и неких добрих ствари. Ипак смо ми трећи ранг и треба реално гледати однос квалитета нашег клуба и Звезде. Ово ће остати у сећању свима из Митровице, а посебно оним играчима који су добили шансу - казао је Лучић.