УЗ ВАС ЋУ И БОЛЕСТ ДА ПОБЕДИМ: Михајловић се захвалио легендама Реал Мадрида

С.И.

четвртак, 10. 10. 2019. у 09:51

УЗ ВАС ЋУ И БОЛЕСТ ДА ПОБЕДИМ: Михајловић се захвалио легендама Реал Мадрида

Синиша Михајловић Фото АП

Борим се са болести и сигуран сам да ће бити све добро на крају, рекао је тренер Болоње

СИНИША Михајловић није присуствовао ревијалној утакмици, коју су ветерани Болоње и Реал Мадрида играли у част 110. годишњице клуба са "Рената Дал Аре", али се путем видео поруке захвалио легендама шпанског клуба на исказаној подршци, а свима у Болоњи, навијачима на свему што чине да му дани, када се бори са леукемијом, протичу у позитивној атмосфери.

- Жао ми је што нисам могао да присуствујем, скоро сам изашао из болнице и хтео сам да одем кући како бих провео неко време са породицом. Надам се да разумете... Хвала свим навијачима Болоње и клубу на свему што је урадио за мене. У тешким тренуцима остали сте близу мене и дали ми снагу. Борим се са болешћу и сигуран сам да ће бити све добро на крају, да ћу победити - рекао је Синиша.

Посебно се захвалио Кристијану Карембеу и Кларенсу Седорфу, са којима је био саиграч.

- Хвала и Реал Мадриду што је дошао у Болоњу да увелича прославу, цео град мора да буде поносан. Захваљујем се и мојој браћи Карембеу и Седорфу на великој подршци. Волим вас момци - емотивно је завршио Миха.

Тренер Болоње је одрадио други сет хемиотерапија на клиници у Болоњи, тренутно се одмара у Риму у кругу породице и спрема се за последњи, трећи, сет терапија. Уколико он буде успешан као претходна два и резултати буду добри, лекари су спремни да ураде и пресађивање коштане сржи.

КАРЕМБЕ: МИХА ЈЕ ВЕЛИКО СРЦЕ

КРИСТИЈАН Карембе има посебан однос са Михајловићем, са којим је играо у Сампдорији.

- Синиша је рођени победник, веома јак карактер, велико срце и верујем да ће победити болест. Никад није лепо причати о овој теми, али сви ми његови пријатељи морамо да будемо уз њега, да му дајемо подршку. Град Болоња и навијачи нам показују на који начин морамо да се ујединимо у оваквим ситуацијама. Хвала им на томе, ми смо сви уз Миху.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Prorok77

11.10.2019. 21:35

Plasi me ovo sto se izlaze rizicima.. ovi su izlazci za njega u takvim stanju veoma opasni Jer on ima trenutno skroz slab imunski sustem!! Koliko vidim poceo je primati "kortikosteroide" a treba hemoterapija ce biti najtoksicnija i nju treba prezijeti!! Puno srece Miha