Тумбаковић и Миливојевић: Сваки меч у дресу Србије захтева исти приступ

Novosti online

среда, 09. 10. 2019. у 21:14

Тумбаковић и Миливојевић: Сваки меч у дресу Србије захтева исти приступ

Тумбаковић и Миливојевић Фото: ФСС

Пред нама је много посла, морамо да користимо сваки тренутак и сваку утакмицу, тако да нас и сада очекује захтеван меч – јасан је Тумбаковић

Фудбалере Србије у четвртак (20.45) у Крушевцу очекује пријатељски меч са Парагвајем, после чега ће изабраници Љубише Тумбаковића играти и са Литванијом у Виљнусу у квалификацијама за ЕП (понедељак).


Уоочи тих мечева су се медијима обратили селектор Тумбаковић и Лука Миливојевић.


- Упознали смо се са ривалом, погледали њихове утакмице и представили шта желимо у мечу са Парагвајем. И нећемо сада о Литванији, фокус је на ономе што очекујемо у овом мечу у Крушевцу – рекао је Тумбаковић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Тумбаковић накнадно позвао Роцкова


Већу тежину дефинитивно има предстојеће гостовање, мада се Тумбаковић са тим не слаже.


- Кад се носи дрес Србије нико не може и не сме да прави разлику између ривала. Свака утакмица је важна и захтева мобилност и ја верујем да ће тако бити и против Парагваја. Пред нама је много посла, морамо да користимо сваки тренутак и сваку утакмицу, тако да нас и сада очекује захтеван меч – јасан је Тумбаковић.


Капитен Кристал Паласа је нагласио да нема разлике код противника.


- Не правим разлику између ривала, свака утакмица у дресу Србије захтева исти приступ и ангажман, максималан и одговоран – рекао је Лука Миливојевић.- Тако ће бити и против Парагваја, без обзира што се ради о мечу који се води као пријатељски.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације