ЛАЛАТОВИЋ ПОГОВОРИО О ИНЦИДЕНТИМА У НИШУ: Псовали ми мајку и пљунули ме у лице

В.Н.

05. 10. 2019. у 15:50

ЛАЛАТОВИЋ ПОГОВОРИО О ИНЦИДЕНТИМА У НИШУ: Псовали ми мајку и пљунули ме у лице

Ненад Лалатовић Фото Н. Параушић

Заслужио сам казну јер сам направио испад, али сам био провоциран, каже Ненад Лалатовић

НЕНАД Лалатовић вратио се против Спартака (2:0) на клупу Војводине. Шеф струке новосадског тима коначно је проговирио о издржана три меча суспензије и укупне казне од 800.000 динара због испада на мечу са Радничким.

- Казна је сигурно била заслужена, јер сам направио испад, али то не бих урадио да ми неко, није битно ко, два пута није вређао моју покојну мајку и да ме њихов навијач није пљунуо у лице. Тек тада сам одреаговао, а волео бих да се утакмица прекида и онда када вређају мене и псују моју кћерку. Сматрам да и ја, као тренер, имам осећања према свом детету и зато бих замолио Фудбалски савез и наше судије да прекину утакмицу и онда када цео стадион скандира шта ће да ради мојој кћерци, јер једноставно то ме боли исто као што и друге боли онда када вређају њих - у даху је говорио Лалатовић.

Тренер Новосађана се нада да би Војводина дуже могла да остане на првом месту.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Лалатовић плаћа још 300.000 динара!

- Једном сам се можда лоше изразио када сам рекао да нас титула не занима, јер наравно да нам је то највећа жеља. То је тешко, али надамо се и уколико је могао Лестер у Енглеској, зашто и ми не бисмо могли у Србији? Међутим, ја то не изговарам зато што не желим да провоцирам друге са тим изјавама, али навијачи Војводине и ја се потајно томе надамо. То би био феноменалан сан, а да ли ћемо га досањати, то не знам. Оно што знам јесте да бих дао 10 година свог живота да се тако нешто деси - поручио је тренер "лала".

О НАМЕШТАЊУ МЕЧЕВА НИ РЕЧ

Лалатовић је говорио само о ономе што њега боли, али не и о кључној реченици: "Ја ћу да кажем које су утакмице намештене", која је и подигла скандал на највиши ниво и због чега је, уосталом, и био ригорозно кажњен.

Изјаве о томе је у писаној форми послао дисциплинској комисији ФС Србије.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)