Фудбалер Арсенала Пјер-Емерик Обамејанг назвао је данас извршног директора Борусије Дортмунд кловном након што га овај оптужио да се у лондонски клуб прешао само због новца.

Извршни директор Дортмунда Ханс Јоахим Вацке је у интервјуу за Зидојче цајтунг рекао да је Обамејанг сигурно лепо зарађује у Арсеналу, али да је и тужан јер Лигу шампиона може да гледа само на ТВ-у.

"Обамејанг игра сјајно у Арсеналу. Сигурно му је топло око срца кад погледа банковни рачун, али средом је тужан јер Лигу шампиона може да гледа само на ТВ-у", рекао је Вацке.

Обамејанг му је данас оговорио.

"Боље за тебе да не говорим зашто сам заиста напустио Дортмунд, господине Вацке. Ви сте такав кловн. Сећам се када сте рекли да никада нећете продати Усмана (Дембелеа), али онда сте видели више од 100 милиона евра и први сте узели новац. Не причајте о новцу, молим вас. Оставите ме на миру", написао је Обамејанг на Твитеру.

Обамејанг је у Арсенал прешао из Дортмунда у јануару 2018. Он је постигао до сада 39 голова на 56 премијерлигашких утакмица, укључујући и седам ове сезоне.