ПАНТИЋ КРИТИКОВАО СИМЕОНЕА: Не волим ту игру

В.Н.

28. 09. 2019. у 20:15

ПАНТИЋ КРИТИКОВАО СИМЕОНЕА: Не волим ту игру

Милинко Пантић Фото: EPA

Пантић: Када нема резултата, онда је тај приступ за критику, али Симеоне углавном побеђује. Он је један од тренера који су спремни да умру за своју идеологију, што је посебан квалитет

НЕ свиђају му се Чолове тренерске идеје. Милинко Пантић, један од јунака златне генерације мадридског Атлетка која је под вођством Радомира Антића 1996. године освојила дуплу круну у Шпанији, отворено је критиковао садашњег тренера "јорганџија" Дијега Симеонеа и свог бившег саиграча.


- Не волим његов фудбал, имамо баш различита размишљања. Симеоне је спреман да поквари игру противника и користи контранапад. Моја идеја је дијаметрално супротна - истакао је Пантић за шпанске медије.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:ПУЈОЛ ОДБИО КАТАЛОНЦЕ: Неће директорску функцију Барселоне


Иако му се не свиђа његова тренерска филозофија, Пантић је похвалио Аргентинца да је успешан.


- Када нема резултата, онда је тај приступ за критику, али Симеоне углавном побеђује. Он је један од тренера који су спремни да умру за своју идеологију, што је посебан квалитет.


Некадашњи играч Партизана је под уговором са Атлетиком, води млађе категорије. Прошлог фебруара је продужио уговор са Мадриђанима до 2022. У сениорском фудбалу је тренирао други тим Атлетика, па онда Баку у Азербејџану, а пре неколико година био је и у Кини. Ипак, каже да му нигде није лепо као у Атлетику.


- Клуб је феноменала, осећам се одлично. Мадрид је за мене најлепши град и не бих тренутно ништа да мењам - рекао је Пантић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације