Везни фудбалер Вождовца Немања Николић, пред дуел против бившег клуба Црвене звезде, каже да његов тим жели да настави успон у форми.

- Желимо да се надигравамо и покажемо да можемо да парирамо најбољим екипама у нашем првенству. У последњих неколико кола смо показали да дижемо форму и да игра нашег тима постаје све препознатљивија. Хоћемо тај тренд да наставимо сутра - рекао је Николић на конференцији за медије, а преноси клупски сајт.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: У среду две заостале утакмице Супер лиге Србије

Спортски директор Јован Дамјановић, у одсуству тренера Радета Коковића због обавеза на стицању УЕФА ПРО лиценце, каже да је Црвена звезда у крему европског фудбала полседње две године и да је зато мотив Вождовца још већи.

- Имамо озбиљан играчки кадар, то смо доказали у прошлом мечу у Новом Саду. Екипа је изузетно селектирана са много талентованих играча и квалитетним искусним играчима који су им права подршка. Сутра је за нас кључна реч "игра". Не желимо да се "боримо и тако даље", нећемо да користимо те фразе, већ да покажемо сав таленат - навео је он.

Заостала утакмица 3. кола Суперлиге Вождовац - Црвена звезда игра се сутра од 19 сати на "крову", чији је капацитет смањен из безбедносних разлога на 1.650 места.