Фудбалер Црвене звезде Радован Панков рекао је да његову екипу треба да буде срамота због игре у вечерашњем "вечитом" дербију против Партизана.

- Срам нас било, све до једног. Све је то лепо, Лига шампиона и све то, али дерби је посебно такмичење или би требало да буде за нас. Видели сте данас на шта смо личили, не бих желео ништа даље да причам, себе бих укопао - рекао је Панков новинарима после утакмице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЦРНО-БЕЛИ СЛАВИЛИ У ДЕРБИЈУ: Сума и Тошић за тријумф Партизана

Звезда је изгубила као гост од Партизана са 0:2, у деветом колу Супер лиге Србије. Упитан да ли је промена формације утицала на игру и резултат, Панков је рекао да не мисли да је то разлог.

- И да је стартовао Родић постава би била иста, зна се да неке утакмице играмо са три играча позади, али није ни то проблем. Све што смо се договорили нисмо урадили, зато је било како јесте. Боли статистика, имали су 12 шутева ка голу, ми два, ниједан у оквир гола, нисмо поштено ни намучили Стојковића. Али добро стиснућемо зубе, збити редове, биће још два, три дербија до краја па ћемо видети где смо. Њима свака част - рекао је Панков.

ДЕГЕНЕК: СВИ СУ РАЗОЧАРАНИ

Тугу после пораза у дербију није могао да сакрије ни Милош Дегенек.

- Мислим да нисмо играли квалитетно, они су били бољи. Сви смо разочарани, у утакмицу, у резултат. Није нам пријатно. Није у питању жеља, хтели смо и ми, али... Ситуација је тешка, има још доста да се игра. Што се тиче поништеног гола Милуновића, не знам због чега је свиран фаул, али све у свему имамо времена да се припремимо - каже Дегенек.