Косановић задовољан победом против Инђије

21. 09. 2019. у 22:11

Косановић задовољан победом против Инђије
Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић рекао је да је задовољан данашњом победом против Инђије у првенству и да верује да ће његова екипа бити још боља после репрезентативне паузе у октобру

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић рекао је да је задовољан данашњом победом против Инђије у првенству и да верује да ће његова екипа бити још боља после репрезентативне паузе у октобру.

"Очекивали смо овакву утакмицу. Био је то тврд и тежак меч. Инђија има тим који игра заједно три године, има своју игру и ако не знаш како да јој се супротставиш улазиш у озбиљан проблем. Ми смо данас били чврсти и дисциплиновани, а поготово смо фазу одбране одиграли на високом нивоу. Дали смо гол на време и онда је утакмица добила ток у којем смо се ми одлично снашли. Они су покушавали да изједначе, али им нисмо дозволили да стварају шансе", рекао је Косановић после утакмице.

Раднички је као гост победио Инђију са 1:0, у утакмици деветог кола Супер лиге Србије. Једини гол постигао је Нермин Хаскић у 12. минуту из пенала. ;

"У другом полувремену смо имали неколико прилика да раније завршимо посао, али на крају морамо бити задовољни са ова три бода. Настастављамо даље, чека нас Куп у Добановцима, па нам долази Партизан у првенству и морамо наставити узлазном линијом. Верујем да ће после следеће репрезентативне паузе у октобру Раднички бити тим какав сви желимо да буде", навео је Косановић.

После девет кола у Супер лиги Србије Раднички има 16 бодова, а Инђија седам.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације