Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић, пред меч 9. кола Суперлиге против Инђије, истакао је да је циљ победа у том сусрету.


- Чека нас веома важна утакмица против тима који је у досадашњем делу првенства показао да зна да игра фудбал. Њихови резултати су далеко слабији од приказане игре и то нас неће заварати. Нама је ова утакмица јако важна после два везана пораза од Чукарицког и Војводине. Ово је моменат када морамо да се боримо за сваки бод, јер су нам бодови и више него потребни, тако да у Инђију одлазимо са таквим жељама и расположењем. На том терену нама ништа неће бити лако, али морамо да се стегнемо да одрадимо максимално одговорно - рекао је Косановић на конференцији за медије.


Косановић је истакао да тим напредујеупркос потешкоћама из претходног периода.


- У сваком случају ми у Инђију идемо само са једном циљем, а то је победа која ће нам вратити мир пред мечеве против Будућности из Добановаца у Купу и против Партизана у првенству, којим ћемо заокружити овај неугодан циклус.


Шеф стручног штаба нишког тима потом се осврнуо на кадровску ситуацију у свом тиму.


- Лазар Ђорђевић се опоравио и биће у конкуренцији за стартну поставу. Тројица новајлија Ребин Сулака, Душан Пантелић и Немања Николић се из дана у дан све боље уклапају у екипу и то је веома битно за нас. Повређени су нам Саша Стојановић, Стефан Ђорђевић и Риота Нома, а због црвеног картона неце играти ни Стефан Михајловић. Могу да кажем да ће против Инђије играти сличан састав као са Војводином - закључио је Косановић.


Меч између Радничког и Инђије игра се данасод 16 сати.