МАЛИШАНИ ИЗ ПОЖАРЕВЦА УЖИВАЛА У БЕОГРАДУ: Прижељкивали смо победу Партизана, идемо даље

Д. Новковић

20. 09. 2019. у 23:08

МАЛИШАНИ ИЗ ПОЖАРЕВЦА УЖИВАЛА У БЕОГРАДУ: Прижељкивали смо победу Партизана, идемо даље

Деца у Пожаревцу Фото: Д. Новковић

Прижељкивали смо да буде 2:0 за Партизан или 2:1, али ни овако није лоше, идемо даље – рекла нам је група малих навијача из ОШ „Доситеј Обрадовић“

ПОЖАРЕВАЦ – После утакмице између Партизана и холандског Алкмара, мали навијачи вратили су се у Пожаревац задовољни и поред нерешеног резултата од 2:2. Иако је већ било касно, пола сата иза поноћи, сви су били добро расположени и још увек под утиском због занимљиве утакмице на стадиону у Хумској 1.


-Прижељкивали смо да буде 2:0 за Партизан или 2:1, али ни овако није лоше, идемо даље – рекла нам је група малих навијача из ОШ „Доситеј Обрадовић“.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:ДЕЦА ИЗ ЛАКТАША ОДУШЕВЉЕНА: Надамо се да смо навијањем помогли играчима Партизана


Сви они пружили су прави пример како се навија за вољени клуб и како се представља родни град, јер нису изазвали ниједан инцидент. За Београд је кренуло око 70 дечака и девојчица до 14 година, испраћени навијачким песмама и упаљеним бакљама.


-Већина ових младих навијача полазници су неке од школа фудбала које раде у нашем граду. Са њима иде и неколико старијих пратилаца, који ће водити рачуна да све протекне у најбољем реду – рекао нам је Дарко Ивковић, председник Удружења навијача „Партизан 012“, организатора путовања.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:УСПОМЕНА ЗА ЦЕО ЖИВОТ: Краљевачки малишани задовољни гостовањем у Београду


Пред полазак за Београд, мали фудбалер из ФК „Пресинг“ Вељко Вељић прогнозирао је резултат 2:0 за Партизан, баш као Ђурђа Савић, која је на утакмицу кренула са млађим братом Павлом. Четворица навијача из ОШ „Доситеј Обрадовић“.


- Марко и Милош Туфегџић, Андрија Бранковић и Данило Васић, били су најоптимистичнији, јер су прогнозирали и прижељкивали 3:0 за Партизан. Иако се дечје прогнозе и жеље нису оствариле, ипак су се задовољни вратили са утакмице, због занимљиве игре и одличне атмосфере на стадиону.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације