МАЛИШАНИ ИЗ ДОБОЈА УЖИВАЛИ У ХУМСКОЈ: Хоћемо репризу

Љ.Ђ.

20. 09. 2019. у 19:07

МАЛИШАНИ ИЗ ДОБОЈА УЖИВАЛИ У ХУМСКОЈ: Хоћемо репризу

Малишани из Добоја на тренингу

Утисци су фантастични, и како и дечаци сами кажу, да су им то најлепши тренуци у животу, које би волели поновити још којим одласком на утакмице Партизана или Звезде - каже Саво Михајловић

ДОБОЈ – Пуни утисака и више него одушевљени дочеком, вратили су се у Добој 48 младих играча и четворица тренера ФК Железничара, који су здушно навили за Партизан у његовом првом овосезонском наступу у Лиги Европе.


-Утисци су фантастични, и како и дечаци сами кажу, да су им то најлепши тренуци у животу, које би волели поновити још којим одласком на утакмице Партизана или Звезде – каже нам по повратку предводник експедиције навијача из Добоја, тренер и председник клуба Саво Михајловић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Марка: Деца широм Србије дала подршку Партизану


Каже да су пре утакмице Партизана посетили и музеј Црвене звезде, да би угођај био потпун, односно да и они дечаци који навијају за тај клуб буду задовољни и срећнији путем у главни град Србије.


-Волео бих да поново идемо на евролигашку или првенствену утакмицу било Партизана или Звезде, ово што смо доживели је предивно – каже нам у име младих играча добојског Железничара 11. годишњи Марко Ђорђевић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:ЗРЕЊАНИНЦИ БОДРИЛИ ПАРТИЗАН: Близанци део црно-беле авантуре


Са њим се слажу и Немања Гаврановић, Михајло Ковачевић, Милан Тодоровић, Ђорђе Панић и други “жељовци”, који су путовали у Београд.


Због касног повратка малишани су били ослобођени одласка у школу у петак, али нису и тренинга, већ су се само неколико сати након повратка поново окупили на свом стадиону.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације