НИКО НЕ СУМЊА У ПОШТЕЊЕ: Завршен састанак представника Звезде и Партизана са судијском тројком у ФСС

Ђ. Самоиловић

20. 09. 2019. у 14:21

НИКО НЕ СУМЊА У ПОШТЕЊЕ: Завршен састанак представника Звезде и Партизана са судијском тројком у ФСС

Терзић и Вучелић Фото: Н.Параушић

Звездан Терзић није давао изјаве. Ово је било пре свега због значаја дербија, да се не праве напетости на судијске неправде као што је овде пракса - каже Милорад Вучелић

СПОРНА ставка после сваког вечитог дербија много година уназад је суђење. Док се не уведе ВАР, људски фактор ће и даље имати главну реч што тиче дељења правде на теренима широм Србије, а како би на наредном дербију (недеља, 18.00) све било како треба, одржан је састанак челника вечитих, судијске тројке и представника ФСС.

Присуствовали су: Славиша Кокеза (председник ФСС) и Јован Шурбатовић (генерални секретар), затим представници вечитих ривала Звездан Терзић и Милорад Вучелић, као и главни судија дербија Срђан Јовановић са својим помоћницима.


- Нема изјава, нема изјава - кратко је поручио Терзић после састанка на Теразијама 35.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА 161. ВЕЧИТИ ДЕРБИ: Од данас и на "Маракани"


КОКЕЗА - САСТАНАК је идеја Славише Кокезе, ово је једна лепа иницијатива. Звезда и Партизан нису само фудбалски клубови, иза њих је армија навијача. Сматрам да је ово било веома лепо и корисно и нема разлога за неповерење - поручио је Вучелић.

Милорад Вучелић, председник Партизана, нема сумњу да ће Јовановић и његове колеге обавити добар посао:


- Пре свега желео бих да им честитам на успешном вођењу утакмице првог кола Лиге шампиона између Ајакса и Лила. Уверен сам да ће судити поштено, иза њих је интернационална каријера, првих пут их видим, али не сумњам у њих.


Од арбитара попут Срђана Јовановића и асистената очекује се врхунско, поштено и правично суђење:


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Здјелар: Изгубили смо три бода, нисмо смели да примимо гол; Тошић: Недостајала концентрација


- Они су се и понашали као да се то подразумева, то су млади људи и наша најбоља тројка. Ово је било пре свега због значаја дербија, да се не праве напетости на судијске неправде као што је овде пракса. Једноставно, подстицај и покушај да се врати значај дербија. Деловали су врло уверљиво и прибрано. Када је суђење у питању, није проблем само однос између Партизана и Звезде, већ је то мука у целој лиги генерално. Последња грешка се није десила на утакмици вечитих, већ на мечу Звезда - Инђија, и углед свих судија је у питању ако наставе да се дешавају такве ствари.


Судијска тројка фото: Н.Параушић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)