ЗРЕЊАНИНЦИ БОДРИЛИ ПАРТИЗАН: Близанци део црно-беле авантуре

Б.ГРУЈИЋ

20. 09. 2019. у 13:07

ЗРЕЊАНИНЦИ БОДРИЛИ ПАРТИЗАН: Близанци део црно-беле авантуре

Фото: Б.Грујић

Деветогодишњи близанци Алекса и Вања Радуловић, из зрењанинске фудбалске академије "Бамби" коју успешно води рођени брат Зорана Бамбија Тошића, Дарко, одушевљени су црно-белом авантуром из банатске равнице

Да су деца украс спорта, али и моћне енергије која покреће, најбоље се видело на утакмици Партизана у Лиги Европе, где на трибинама стадиона у Хумској, дечија машта и тежња да постигну успех у фудбалу, није била само обичан декор, већ битан стимуланс црно-белим фудбалерима у дуелу са холандским АЗ Алкмаром.

Деветогодишњи близанци Алекса и Вања Радуловић, из зрењанинске фудбалске академије "Бамби" коју успешно води рођени брат Зорана Бамбија Тошића, Дарко, одушевљени су црно-белом авантуром из банатске равнице.

- Утакмица је била сјајна, нисмо победили, али смо се провели незаборавно на источној трибини - углас истичу Алекса и Вања Радуловић.

Такође Зрењанинци, али из табора Пролетера, браћа Домазет, деветогодишњи Алекса и две године старији Михајло, из Хумске су понели незаборавне импресије.

- Били смо у црвено-белим Пролетеровим тренеркама, али нисмо одударали од комплетног амбијента у црно-белом, бодрили смо Партизан и сви смо били као један- детиње искрено кажу за "Новости" браћа Домазет.

Некадашњи фудбалер Пролетера и велики Партизановац, Саво Мартиновић, испратио је и у касним вечерњим сатима дочекао свог Божидара, па су онда продужили у Банатско Карађорђево, где живе.

- Божидар је одушевљен, све друго је мање битно.Доћи ће и победе - прокоментарисао је Саво.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)