Слот: Надали смо се бољем резултату

Бета

20. 09. 2019. у 00:08

Слот: Надали смо се бољем резултату

Фото: М.Вукадиновић

Тренер фудбалера АЗ Алкмара Арне Слот рекао је после вечерашењег ремија против Партизана да се његова екипа надала бољем резултату, али да с обзиром на развој ситуације може да буде задовољан

Тренер фудбалера АЗ Алкмара Арне Слот рекао је после вечерашењег ремија против Партизана да се његова екипа надала бољем резултату, али да с обзиром на развој ситуације може да буде задовољан.

"Задвољан сам и нисам. Не знам да ли бих им честитао. Мислио сам да можемо боље и то је оно што смо очекивали... Више од нерешеног резултата", рекао је Слот.

АЗ Алкмар играо је вечерас нерешено 2:2 у Београду против Партизана, иако је више од сат времена имао играча мање на терену.

"Истовремени, ако сат времена играте с десеторицом играча и завршите утакмиц 2:2, требало би донекле да будете задовољни. Пре бих им упутио комплименте, него што бих им честитао", рекао је он.

Упитан да прокоментарише црвени картон за своју екипу, као и пенал, Слот је оценио да је искључење заслужено зарадио Јонас Свенсон.

"Сматрам да је црвени додељен с разлогом. Мислим да смо имали пропусте у одбрани, посебно у тим тренуцима. Он је то заслужио. Што се тиче пенала, надам се да је и он с разлогом додељен, али то ћемо да видимо. Искрено се надам да се овакве ситуације више неће дешавати", рекао је Слот.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације