РАМПА ЗВЕЗДИ ЗА МЕЧ У ЗВЕЧАНУ: Организација Куп утакмице са Трепчом скоро немогућа мисија

Н. И.

четвртак, 19. 09. 2019. у 08:10

РАМПА ЗВЕЗДИ ЗА МЕЧ У ЗВЕЧАНУ: Организација Куп утакмице са Трепчом скоро немогућа мисија

Миодраг Јанковић и Зоран Филипофић Фото: Н. Параушић

Пре свега око саме организације утакмице, па до гостовања навијача у Звечану, што је у овом тренутку немогућа мисија - каже Јанковић, председник такмичарске комисије ФСС

ВОЉОМ жреба за шеснаестину финала Купа Србије одлучено је да ће Трепча да угости Црвену звезду 25. септембра. Такође је одлучено да би та утакмица требало да се одигра у Звечану, на стадиону Трепче. Међутим, фудбалски савез такозване државе Косово већ је запретио да одигравање те утакмице практично неће бити могуће.

"Новости" су јуче од председника Такмичарске комисије ФСС Миодрага Јанковића (на слици) добили одређена тумачења пре одигравања ове утакмице.


- Ми ћемо да покушамо све да се тај меч одигра у задатом термину, а пошто је Трепча извучена на жребу као домаћин Црвеној звезди, то реално ствара одређене организационе проблеме. Пре свега око саме организације утакмице, па до гостовања навијача у Звечану, што је у овом тренутку немогућа мисија - каже Јанковић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Куп Србије: Партизан креће од Водојажа, Звезда од Трепче


У Фудбалском савезу Србије, који је организатор такмичења у Купа Србије, размишљају и о промени домаћинства, па је тако могуће да Црвена звезда у Београду угости Трепчу.


Иначе, фудбалери Трепче такмиче се у трећем рангу, у Српској лиги Запад у којој су после седам кола на 10. месту са девет бодова (две победе, три ремија и два пораза). Према нашим сазнањима, организација њихових мечева у Звечану делује понекад као немогућа мисија, јер екипе које на утакмцие долазе из Србије на административном прелазу не иду једним аутобусом, већ са неколико приватних аутомобила и пријављени као приватни посетиоци. А, транспорт опреме и дресова гостујуће екипе је тек прича за себе...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Вoјвода Маркан КНД

19.09.2019. 08:46

Наравно да је Звезди рампа, али зато да је Трепча извукла ЈСД Партизан арнаути би лагано пустили своје да дођу на КиМ, Вокри би завршио! П.С. Шиптари треба да знају да се коло среће окреће и да ће им врло брзо све доћи на наплату, а када Србин наплаћује дуг није баш пријатно!

Рашо

19.09.2019. 09:33

Зашто господо немогућа мисија? Зашто се повлачите пред злочинцима? Срамота!

slavko

19.09.2019. 11:48

Sve je to isplanirano znali su svi da nece biti utakmiice i da ce zvezda biti slobodna i da ce proci dalje.