Роналдо: Стидео сам се због оптужби за силовање

Бета

понедељак, 16. 09. 2019. у 21:50

Роналдо: Стидео сам се због оптужби за силовање

Кристијано Роналдо Фото АП

Португалски фудбалер Кристијано Роналдо рекао је да се стидео због оптужби да је силовао једну жену у Лас Вегасу.Американка Кетрин Мајорга оптужила је Роналда за силовање у једном хотелу у Лас Вегасу, у јуну 2009. године. Фудбалер Јувентуса је негирао опт

Португалски фудбалер Кристијано Роналдо рекао је да се стидео због оптужби да је силовао једну жену у Лас Вегасу.Американка Кетрин Мајорга оптужила је Роналда за силовање у једном хотелу у Лас Вегасу, у јуну 2009. године. Фудбалер Јувентуса је негирао оптужбе.

Истрага је првобитно завршена 2009. године, али је поново покренута прошлог августа, пре него што је Мајорга поднела тужбу, када је изнела детаље које је у прво време сакрила. Она је рекла да је скупила храброст да каже шта се догодило после оснивања покрета "И ја" (МеТоо).

Тужилаштво је у јулу саопштило да случај неће бити процесуиран пошто нема довољно доказа, а грађанска парница је и даље у току.

"Играју се са твојим достојанством. Тешко је. Имаш девојку, имаш породицу, имаш децу. Када се играју твојим поштењем, лоше је, тешко је", рекао је Роналдо у интервјуу са Пирсом Морганом у емисији "Добро јутро Британијо", која ће бити емитована у уторак, пренео је Скај.

"Сећам се да сам једног дана седео у дневној соби са девојком, гледали смо телевизијски програм и видели вести, у којима су говорили да је Кристијано Роналдо урадио ово и оно. Чуо сам да моја деца долазе и променио сам програм, пошто сам био посрамљен. Променио сам канал да Кристијано млађи не би видео да причају лоше о његовом оцу, у веома лошем случају", додао је он.

Током интервјуа Роналдо је емотивно говорио о покојном оцу, који је 2005. године умро од цирозе, у 52. години.

Роналдо се расплакао када је гледао видео снимак оца који га хвали у изјави за једну норвешку телевизију, недуго пре смрти.

"Никада нисам видео тај снимак. Невероватно. Мислио сам да ће интервју бити смешан, нисам очекивао да ћу плакати. Али, никада нисам видео ове снимке. Не знам где си... Морам да покажем породици. Нисам познавао оца 100 одсто. Он је био пијанац. Никада нисмо водили нормалан разговор. Било је тешко. Бити најбољи, а он да ништа од тога не види, да не види како добијам награде, шта сам постао", рекао је Роналдо.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације