ЈУВЕНТУС ЧЕКА СРБИНА У ЈАНУАРУ: И Сари жели Матића

В.Н.

16. 09. 2019. у 20:50

ЈУВЕНТУС ЧЕКА СРБИНА У ЈАНУАРУ: И Сари жели Матића
Немања Матић је велика јануарска жеља Јувентуса, пише "Дејли мирор", истичући да тренер Маурисио Сари одустаје од идеје да врати Пола Погбу у Торино и да се окренуо искусном српском везисти

НЕМАЊА Матић је велика јануарска жеља Јувентуса, пише "Дејли мирор", истичући да тренер Маурисио Сари одустаје од идеје да врати Пола Погбу у Торино и да се окренуо искусном српском везисти.

Матићу уговор истиче на лето 2020. године и није само Јувентус заинтересован да га купи за "сићу", већ то желе и Интер и Милан. У тексту се наводи да је Немања ушао у вербално неслагање са тренером Оле Гунаром Солскјарем око визије игре и тима и да је као "награду" за такав став добио премештај на клупу.

- Радим максимално и напорно као и до сада, поштујем одлуку тренера, а на мени је да му покажем да греши и да ме врати на терен где ми је и место. Проблем? Не постоји проблем. Ја се не слажем са његовим мишљењем, али он одлучује на основу процене шта је најбоље за тим. На крају тренер доноси одлуке. Манчестер мора да се бори за трофеје, а ако не успе, онда је велика одговорност на тренеру - истакао је Матић за енглеске медије.

На основу тренутне ситуације, тврде медији, реално је да ће Матић већ у јануару напустити "Олд Трафорд", а с обзиром на актуелна интересовања, следећа станица може заиста да му буде Серија А.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације