Вукановић о пеналу: Нисам стигао да видим где се налазим код фаула

В. Н.

15. 09. 2019. у 00:27

Вукановић о пеналу: Нисам стигао да видим где се налазим код фаула

Алекса Вукановић Фото: М. Вукадиновић

Ми нисмо криви што смо до победе дошли после два пенала, а код другог је голман Инђије сам направио грешку - каже Алекса

НАПАДАЧ Црвене звезде Алекса Вукановић није био сигуран да ли је Видићев старт над њим био у казненом простору Инђије.


- Не могу ништа да тврдим, нисам стигао да видим где се налазим код тог прекршаја – истакао је Вукановић после утакмице. - Трудио сам се да одрадим свој посао на најбољи начин, прошао сам играча који ме је фаулирао и судија је показао на пенал. Ми нисмо криви што смо до победе дошли после два пенала, а код другог је голман Инђије сам направио грешку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Antirom

15.09.2019. 01:03

Zahvaljujući glupom golmanu Inđije i još glupljem sudiji Zvezda je osvojila bodoe.Nezasluženo.

Професор 0.6

15.09.2019. 08:31

Све си ти врло добро видео.Млад си да толико лажеш. И какве везе сада има други пенал? Да није било првог поклона други се не би ни догодио.

Rade

15.09.2019. 08:40

Uvek tako bude kad vam se pokloni a u suprotnom i ako bude NE DAJ BOŽE sporno vidi se iz aviona! Zvezdina strategija je inače - Padanje, pa i novinari nehotice kažu Igrac Zvezde pao, pa onda ima grdne kritike- trebao je napisati oboren.

Dule

15.09.2019. 18:49

Trudio se da odradi svoj posao, da padne, što je najbolje mogao, zato je i ušao u igru da dođe do izražaja Zvezdina praksa, padanje, padanje,..

Johnny

16.09.2019. 12:17

Prvi penal je poprilično jasan. Pozabavio bih se drugim. Igrac Zvezde bukvalo dodaje loptu golmanu, na koju ne ide niko, ovaj može da je pusti u gol aut ili da je uhvati pa da legne i ukrade malo vremena . On je vraća u igru ničim izazvan. Ne bih ovaj potez nazvao ko grubu grešku nego vrlo promišljen potez.