МИЛОШЕВИЋ И ЋУРЧИЋ СЛОЖНИ: Партизан заслужено славио

С. Б.

субота, 14. 09. 2019. у 23:03

МИЛОШЕВИЋ И ЋУРЧИЋ СЛОЖНИ: Партизан заслужено славио

Милошевић и Ћурчић Фото: ФК Партизан

Није било лако, био нам је потребан тај први гол – каже тренер Партизана. Прати нас неки страх, играмо без самопоуздања – прича стратег Пролетера

САВО Милошевић, тренер Партизана и Милић Ћурчић, стратег Пролетера, после дуела у којем је овогодишњи учесник Лиге Европе надиграо домаћина на “Карађорђу”, били су сложни у оцени да је тријумф гостију потпуно заслужен.


- Честитке играчима на, сматрам, апсолутно заслуженој победи. Међутим, морам нагласити да није било ни мало лако како то резултат говори. Био нам је потеребан тај први гол да отвори утакмицу, а затим је све кренуло како би требало - рекао је Милошевић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРАЈ: Пролетер-Партизан 0:3


Стратег Пролетера је честитао гостима на, како је нагласио, тотално заслуженој победи.


- Знали смо какав квалитет Партизан има, покушали да испарирамо па да из контре запретимо али нисмо успели као што нисмо успели да спојимо пар пасова. Улазимо у утакмицу а прати нас неки страх, наступамо без самопоуздања... и за све то сносим одговорност. Свакако, разговараћу са челницима клуба по том питању. Не иде нам како треба, и поред тога што радимо добро на тренинзима али на утакмицама друга слика. Желим срећу Партизану у Лиги Европе – рекао је Ћурчић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације