Тренер фудбалера Вождовца Раде Коковић рекао је данас да његову екипу очекује изузетно занимљива утакмица против Чукаричког јер је то, како је истакао, "судар две фудбалске филозофије".

- Реч је о екипи која игра јако добро и долази у веома озбиљном тренутку, са низом од три победе иза себе. Млади су и полетни, доста агресивни, знају шта хоће. Имају јасно дефинисане законитости у игри и сигурно су један од најозбиљнијих противника у лиги. Истовремено, баш то је права прилика за нас да покажемо оно што јесмо и чему тежимо - рекао је Коковић.

Фудбалери Вождовца ће, након репрезентативне паузе, дочекати Чукарички у утакмици осмог кола Супер лиге Србије.

Чукарички тренутно са шест одиграних утакмица и освојених 15 бодова заузима четврто место на табели, док Вождовац са исто толико одиграних утакмица и седам бодова заузима седмо место.

- Биће то судар два различита концепта и фудбалске филозофије, где ни једном не мањка квалитета. Статистички податак да у последњих седам мечева немамо победу над Чукаричким нам не иде у прилог, али неће бити пресудан за крајњи резултат сутрашњег меча - рекао је Коковић.

Голман Вождовца Марко Илић је, такође, свестан да је Чукарички противник који "не лежи" његовој екипи, али је истакао да је време да се и то промени.

- Предстоји нам тешка утакмица са Чукаричким који је по правилу неугодан противник за нас. Желим да нагласим да не бежимо од одговорности, за нас у сутрашњој утакмици нема калкулисања. Они долазе на "кров", у нашу кућу и сигуран сам да, ако уђемо у утакмицу максимално концентрисано и испоштујемо захтеве које је пред нас ставио стручни штаб, резултат не сме да изостане - рекао је он.

Меч између Вождовца и Чукаричког заказан је за суботу од 20.00.