Веселиновић и стручни штаб још четири године у Чукаричком

Танјуг

четвртак, 12. 09. 2019. у 14:47

Веселиновић и стручни штаб још четири године у Чукаричком

Александар Веселиновић Фото: М. Вукадиновић

Ја сам заиста поносан на све ове људе, рекао сам да је велика страст и енергија. Одговорност је кључна реч и ако се тако будемо понашали, сви ћемо бити на добром путу - каже Веселиновић

Фудбалски клуб Чукарички продужио је данас сарарадњу са тренером Александром Веселиновићем и његовим стручним штабом на још четири године.


Нове четворогодишње уговоре потписали су и помоћници Душан Ђорђевић, Павле Делибашић, Зоран Рендулић, Оливер Ковачевић и кондициони тренер Милован Кнежевић.


Веселиновић се на конференцији за медије на Бановом брду захвалио људима из клуба на поверењу.


- Желим да се захвалим сарадницима на труду и великој енергији и посвећености. Дошла ми је на ум мисао Владете Јеротића, који је рекао да је много лепа ствар када је човек стваралац и има фантазију и визију. Мислим да су стваралаштво и фантазија, да су то две речи које карактеришу ФК Чукарички. Човек који руководи овим клубом се на такав начин понаша, а с друге стране ми који смо у клубу имамо обавезу да да те две речи, а из тих речи произилази одговорност, која садржи професионализам и дисциплину, а на крају и страст - рекаоје Веселиновић.


Он је упитан и колико ће му дугогодишњи уговор донети мир и олакшање.


- Нисам човек који воли да живи и ради у комфору, што мање морате да се задовољавате комфорним ситуацијама у овом послу. А мир долази из испуњења својих идеја, ако их играчи у клубу прихвате, али овде је кључна реч одговорност. Ја сам заиста поносан на све ове људе, рекао сам да је велика страст и енергија. Одговорност је кључна реч и ако се тако будемо понашали, сви ћемо бити на добром путу.


Спортски директор Чукаричког Ненада Миросављевић истакао да је да су после неколико месеци рада препознали квалитет и рад тренера и да су одлучили да их зато награде.


- Препознали смо да је то нама потребно као клубу, тај њихов рад са младим играчима и једноставно је дошло до тога да се сарадња продужи. Биће продужена на четири године - рекао је Милосављевић.


Он је говорио и шта је чиљ Чукаричког у те наредне четири године.


- План је рад са млађим категорија и да их из омладинске школе уводимо у први тим. Резултати су јако битни, али је битно да у првом тиму имамо што више играчца из омладинске школе -закључио је Миросављевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације